Salta al contingut

Premsa

El Patronat Provincial de Turisme atorga una subvenció de 30.000 euros a l’Ajuntament d’Oliva per a accions de desestacionalització i dinamització turística en la ciutat i les seues platges

El Patronat Provincial del Turisme dóna suport amb aquesta subvenció a tots els projectes desenvolupats pel consistori oliver durant els mesos no estrictament estivals (tots excepte juliol i agost).

Nou municipis costaners de la província de València han resultat beneficiats per aquesta línia d’ajudes de la diputació provincial, que ascendeix a un total de 165.000 euros. Oliva, Cullera, València i Sagunt han rebut la quantia màxima de subvenció prevista, 30.000 euros.

 

El Patronat Provincial de Turisme ha atorgat una subvenció de 30.000 euros a l’Ajuntament d’Oliva destinat a les actuacions desenvolupades pel consistori en matèria de desestacionalització i dinamització turística, que es van desenvolupar entre gener i juny de 2017 i entre setembre i novembre del passat any.

El Patronat Provincial de Turisme destina aquestes ajudes als projectes que suposen l’engegada de productes turístics que vinculen les platges amb altres recursos turístics del municipi, de la comarca o d’altres comarques; a experiències turístiques, visites guiades, catàlegs de productes turístics i accions de promoció de la ciutat i les seues platges.

En el cas d’Oliva, les actuacions que han rebut el suport del Patronat Provincial de Turisme són, d’una banda, l’Agenda Turística Oliva’t (traduïda a 6 idiomes) i les visites i itineraris turístics pel centre històric, la xarxa de museus i la visita guiada especial de Falles. D’altra banda, la Diputació de València ha recolzat l’organització de grans esdeveniments com l’Spain Kiteboarding League, celebrada els dies 1, 2 i 3 de setembre i la col·laboració de la Regidoria de Turisme en la VII Marxa Cicloturista Alberto Contador del 30 d’abril.

La subvenció de la Diputació Provincial també dóna suport a la participació d’Oliva Turisme en fires de caràcter nacional i internacional, com Fitur Madrid, Medsea Alacant, B-TravelBarcelona, Fira de les Comarques de València, Eurobike d’Alemanya, 50 Plus d’Holanda i Fira de Cocentaina.

D’altra banda, en relació als catàlegs de productes turístics, se subvenciona el nou logotip estrenat per Oliva Turisme, i també l’edició de la nova revista de Turisme Actiu i la nova guia de la ciutat. El Patronat Provincial de Turisme també recolza les accions de promoció realitzades per Oliva a través de xarxes socials, pàgines web i notes de premsa de diferent índole a mitjans de comunicació off-line i on-line.

Nou municipis de costa de la província de València han resultat beneficiats per la línia d’ajudes a entitats locals engegada per la Diputació Provincial, que ascendeix a un total de 165.000 euros. Oliva, Cullera, València i Sagunt han rebut la quantia màxima prevista, 30.000 euros.