Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la 2a Setmana de la Salut, del 14 al 17 de novembre

La Regidoria de Salut Pública, que encapçala Imma Ibiza, ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa d’activitats que formen part de la 2a Setmana de la Salut, que tindrà lloc a Oliva del 14 fins al 17 de novembre.

Una activitat en la qual col·labora el Centre de Salut d’Oliva, a través del seu personal sanitari. A la presentació ha assistit també Rosa Andrés Lozano, cap d’atenció primària del Departament de Salut de Gandia.

La programació està formada per xerrades informatives a càrrec de metges, infermeres i personal del Centre de Salut d’Oliva, que es realitzaran al Centre Social de Sant Francesc, al Centre Polivalent i a l’IES Gregori Maians

“És la segona vegada que organitzem a Oliva una setmana dedicada íntegrament a la salut. S’ha preparat amb molta cura, juntament amb el Centre de Salut de la ciutat i esperem que arribe a la màxima quantitat de gent possible. De segur que els ciutadans que assistisquen a les xerrades informatives podran obtindre una informació que serà del seu interés” assenyalava la regidora Imma Ibiza.

Les xerrades s’inicien el 14 de novembre al Centre Social de Sant Francesc en horari de 09.30 a 13 h amb temes que s’adrecen al col·lectiu de jubilats i pensionistes. De vesprada, les xerrades es traslladen al Centre de Salut Jaume Roig, en horari de 16 a 19 hores adreçades al públic adult.

La segona jornada de la setmana de la salut és dijous, 15 de novembre. En horari de matí de 09.30 a 12 hores al Centre Polivalent seran els estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius els qui assistiran a les conferències. De vesprada, de 16 a 19 hores, al Centre de Salut Jaume Roig de nou s’oferiran conferències destinades a públic adult.

La setmana de la salut finalitza dissabte, 17 de novembre, amb una sèrie de xerrades dirigides a pares/mares amb xiquets/es d’entre 0 i 6 anys al saló d’actes de l’IES Gregori Maians.

“Agrair al personal sanitari i no sanitari del Centre de Salut d’Oliva la seua tasca desinteressada en l’organització d’aquesta segona edició de la Setmana de la Salut d’Oliva. És molt important que els ciutadans siguen també responsables de la seua salut i, per això, és tan important la informació sanitària en aquest tipus de jornades” assenyalava la cap d’atenció primària del Departament de Salut de Gandia.

Els temes que es tractaran en les activitats organitzades són molt diversos, com ara alimentació, un taller per deixar de fumar, utilització de medicaments, alteracions del somni, grip, prevenció d’accidents a la llar, primers auxilis en la infància, somni en la infància, prevenció d’alcohol/drogues/tabac o un taller de ioga postpart.