Salta al contingut

Premsa

Silla i Oliva: ciutats amigues dels animals

La Regidora de Benestar Animal, Anna Mena, junt amb la vicealcaldessa Ana Morell i el Regidor de Sanitat Miguel Monzonís, han estat reunits amb l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozà, i el departament tècnic de Benestar Animal.

L’objectiu d’aquesta reunió ha sigut rebre informació sobre el model d’organització, estructura i funcionament del departament per a poder establir-ho al nostre municipi.

Han estat tractant totes les actuacions que estan fent-se en contra del maltractament animal, abandonament i tinença d’animals perillosos per a millorar la situació actual.

També s’ha analitzat la rellevància que té la conscienciació i, per últim realitzaren una visita a un dels parcs canins per conéixer l’estructura i gestió.

«Considerem que és important treballar conjuntament amb els centres educatius per a educar sobre com cal tractar i cuidar un animal i l’efecte que tenen les campanyes cíviques. Perquè nosaltres volem fer d’Oliva un municipi segur, conscienciat i amic dels animals» explica la regidora Anna Mena.