Salta al contingut

Premsa

Inici dels treballs a la zona afectada per l’incendi de la muntanya de Santa Anna

Aquest matí la vicealcaldessa, Ana Morell, i el regidor de Pars i Jardins, Miguel Monzonís, s’han desplaçat al CEIP La Carrasca per tal de comprovar in situ l’inici les actuacions de les Brigades Forestals de Divalterra, després de l’incendi que va partir la nostra ciutat i que va afectar la muntanya de Santa Anna i a l’interior d’aquest centre educatiu.

Amb caràcter urgent, ja s’ha iniciat, per part de les brigades forestals, la retirada dels pins més afectats de l’interior del col·legi La Carrasca. “Atés el caràcter urgent de les actuacions ja s’ha iniciat, en temps rècord, aquesta retirada dels arbres afectats. Així mateix els treballs continuaran a la resta de la muntanya de Santa Anna una vegada finalitzen les actuacions a l’interior del col·legi» explicava la vicealcaldessa, Ana Morell.

L’objectiu és poder consensuar un Pla de Repoblació Forestal per a tota la zona afectada. Per aquest motiu, el regidor de Parcs i Jardins, Miguel Monzonís ha anunciat que ja s’ha reunit amb la Universitat Politècnica de València «per tal que es redacte un conveni de col·laboració i així poder elaborar un projecte per a la reforestació del parc públic de Santa Anna.»