Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva convocarà subvencions, en matèria d’habitatge, per a pal·liar situacions de vulnerabilitat per la covid-19

L’Ajuntament d’Oliva, des de la Regidoria de Benestar Social, encapçalada per Yolanda Balaguer, convocarà en els pròxims dies ajudes en matèria d’habitatge, amb la finalitat de facilitar el pagament del lloguer a persones vulnerables i persones afectades directament o indirectament per la crisi sanitària de la covid-19.

Aquestes ajudes estan dirigides a persones que resideixen a Oliva, i es donarà prioritat a aquells col·lectius especialment vulnerables, com ara les víctimes de violència de gènere, o les persones que hagen patit desnonament, d’entre altres. Les característiques i situacions especials de cada persona que sol·licite les valoraran les tècniques del Servei de Benestar Social, que baremaran cada cas per tal de decidir l’adequació de l’ajuda.

Pel que fa a la a quantia de l’ajuda, serà com a màxim de 200 € al mes, per a pagar el lloguer, i fins a 50 € al mes, per a pagar els subministraments bàsics.

Aquestes ajudes són necessàries per a lluitar contra les desigualtats i la pobresa, i per donar suport a les persones en situació de vulnerabilitat. Des de l’Ajuntament d’Oliva ferm tot el que estiga en les nostres mans per a garantir el dret fonamental de tindre un habitatge digne.” afirma la regidora Yolanda Balaguer.

L’Ajuntament informarà en la pàgina web i en les xarxes socials dels tràmits necessaris per a sol·licitar l’ajuda. S’haurà d’omplir un formulari que estarà a disposició de la ciutadania, i s’haurà de presentar per registre d’entrada, presencial o telemàtic a través de la seu electrònica.