Salta al contingut

Premsa

Obres i Serveis sol·licita subvencions per valor de 80.000 euros a dos programes de la Diputació de València

Una de les subvencions per a millora de zones infantils i l’altra per a adquisició de mobiliari urbà de la ciutat

 

El regidor d’Obres i Serveis, Vicent Santacatalina, ha anunciat que Oliva s’ha adherit a dos línies de subvenció de la Diputació de València per valor de 80.000 euros.

 

La primera d’elles és la que fa referència a la millora de les zones i parcs infantils de la població. A través d’una subvenció de 40.000 euros, quantia que li pertoca a Oliva per nombre d’habitants, el departament d’Obres i Serveis vol dur a terme les següents remodelacions:

 

  • Instal·lar cautxú a les zones de jocs del Parc de Sant Vicent, del carrer del Collado, del carrer de Santa Cecília i del carrer de la Muntanya.
  • Reforma integral del parc infantil de l’Avinguda de València, amb la substitució dels actuals jocs (deteriorats pel pas del temps) per 4 nous, la instal·lació de cautxú a tota la zona de joc, i la col·locació d’una barana perimetral a tot el recinte.

 

La segona de les línies de subvenció de l’òrgan provincial a què s’ha adherit l’Ajuntament d’Oliva ha estat la que fa referència a la millora del mobiliari urbà. Per aquest motiu, s’ha sol·licitat una altra subvenció per valor de 40.000 euros que es destinarà (en cas de ser concedida) a l’adquisició de bancs, papereres, pilons i senyals de trànsit.

 

FOTO ARXIU ANTERIOR REMODEL·LACIO AV VALENCIA