OFERTES DE TREBALL (actualitzat a 10/12/2020)

L’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva informa de les següents ofertes de treball a Oliva, La Safor, i comarques veïnes:
  • Auxiliar de neteja a domicili: durada contracte de 6 mesos amb possibilitat de passar a indefinit. Horari: 4 hores a la setmana, dimarts de vesprada i dijous de matí amb possibilitat d’ampliar horari. Sou: 120 euros mensuals. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es fins el 16/12/2020 a les 14 hores.

  • Auxiliar ajuda a domicili per a la zona de la Safor i Denia. Han de disposar d’un d’aquests títols: Auxiliar de Geriatria o auxiliar d’infermeria o Grau Mitjà en TAPSD. També: Carnet de Manipulador d’Aliments, experiència mínima de 6 mesos com a auxiliar d’ajuda a domicili i es necessita que tinga les habilitats pròpies del lloc ofertat, també cal saber planxar, cuinar. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es fins el 16/12/2020 a les 14 hores.

  • Dos llocs feina Burguer King a Oliva: es precisa dos persones per treballar a Burguer King a Oliva. Categoria professional atenció clients, servei taules, neteja. Graduat ESO, carnet de manipulador d’aliments,  jornada parcial, contracte temporal 6 mesos. Interessats remetre currículum a  ocupacioiempresa@oliva.es