Quadrant d’activitats aquàtiques Temporada 2019-20

  • Cursos d’activitats aquàtiques d’iniciació, perfeccionament, manteniment i recreació per a totes les edats, amb la possibilitat de triar diferents programes.
  • La distribució bàsica per temporada contempla els següents tipus de cursos i activitats:
  • Cursos mensuals en setembre i juliol
  • Cursos trimestrals: Octubre a desembre, gener a març i abril a juny.
  • Cursos anuals o de temporada: 1 d’Octubre al 30 de Juny.
  • Grup especials: Duració Variable.
  • Places limitades
  • Programa d’activitats Aquàtiques:

 

NADONS: Dirigit a bebès de 12 a 36 mesos. Hauran d’anar acompanyats d’un dels pares dins l’aigua. Consisteix a familiaritzar al xiquet amb el medi aquàtic, des d’un punt de vista fonamentalment utilitari (supervivència).

 

ESCOLA DE NATACIÓ:

XIQUETS i JOVES: De 3 a 14 anys. Familiarització i domini del medi aquàtic.

ADULTS: De 14 a 64 anys. Oferta d’activitats:

– CURSETS DE NATACIÓ: Iniciació, Manteniment i Perfeccionament.

– AQUAFITNESS: Combinació d’activitats aquàtiques i gimnàstiques amb coreografia en l’aigua, per a majors de 14 anys.

– AQUA&BODY: Combinació d’activitats aquàtiques in en sec amb música.

– AQUA&GAP: Activitats aquàtiques i en sec amb música amb moviments intensos del tren inferior.

– NATACIÓ PRE-PART i POST-PART: Exercicis de preparació al part i de recuperació post part. Entre el 2on i el 7é mes, amb autorització mèdica.

– NATACIÓ TERAPÈUTICA: Dirigit a alumnes amb patologies i dolencies lleus a nivell muscular i ossi (d’esquena, cervicals, etc..)

– PREPARACIÓ OPOSICIONS: Dirigit a alumnes que vulguen un entrenament més específic i personalitzat (provés d’accés, esportistes d’elit…)

 

GENT GRAN: Mantenir la salut mitjançant treballs de Flexibilitat, tonificació i Relaxació muscular dins de l’aigua. Cursos de Natació (iniciació, perfeccionament i manteniment) i programa AIGUAGRAN (tonificació muscular i mobilització articular).

NATACIÓ ESCOLAR: Dirigit a tots els alumnes de primària i secundària dels centres escolars. Complementar l’educació física escolar mitjançant l’aprenentatge de les tècniques dels diferents estils és l’objectiu d’aquesta activitat, aprofitant els recursos del medi aquàtic a la nostra piscina coberta.

NATACIÓ ADAPTADA: Dirigit a alumnes amb minusvalideses físiques, psíquiques i sensorials. Es pretén el foment de la pràctica esportiva entre la població discapacitada. En col·laboració amb la Federació d’Esports Adaptats (FESA).

NADO LLIURE. En els horaris i carrers marcats com a lliures segons el nivell de nado.

BANY LLIURE FAMILIAR: Pensat especialment per a la família. Dirigit a pares que volen nadar de forma recreativa amb els seus fills. (l’hoari variarà en funció del trimestre)

JORNADES COMPETITIVES i RECREATIVES. Trofeu autonòmic de Natació (abril) i Trofeu promeses Fi de Curs (juny- juliol). Trobada Jocs Esportius Municipals (febrer – març). En col·laboració amb el Club Natació Oliva.

 

  • Informació i inscripcions a la Piscina Climatitzada Municipal (Complex Esportiu Cobert). BPXport Gestión Deportiva, telf: 647709939