Oliva posa en funcionament el seu projecte de turisme per als anys vinents. Oliva, municipi turístic té moltes coses a oferir: Oliva té sol i platja, muntanya, marjal i aigües termals. Oliva té centre històric, té patrimoni històric, museus, Oliva té instal·lacions esportives municipals al servei de tots: tennis, pàdel, vela, futbol, basquet, pilota valenciana, piscina climatitzada… Oliva té tradició en festes tant religioses com paganes. Si vols conéixer Oliva: Oliva’t.

Per això des de la delegació de turisme hem apostat per aglutinar tota l’oferta que tenim i presentar-la en format agenda. L’agenda turística Oliva’t naix amb la intenció de poder arribar al nostre teixit empresarial turístic i donar-los una ferramenta útil, necessària i molt demandada, una ferramenta d’informació sobre tota l’oferta que presenta Oliva i que està al servei de veïns, visitants i turistes. A més el que pretenem és fer una tasca per mostrar el nostre territori i el seu entorn, una aposta per fer valdre la nostra cultura mitjançant les festes, els esports, el patrimoni i la convivència entre altres pobles, una convivència basada en l’intercanvi cultural entre pobles i ciutats amigues a tot arreu del territori valencià.

Apostem per arribar a més turisme internacional assistint a les fires internacionals, per consentir el turisme nacional i com a novetat apostem per un turisme de proximitat, esportiu, cultural i festiu, si vols conéixer Oliva, Oliva’t, i a més volem compartir-ho amb tu.

Par això, el nostre esforç es centra a donar a conéixer tota l’oferta possible en cinc idiomes, pots consultar l’agenda del mes en l’apartat següent:

Oliva’t

Agenda turística desembre (valencià)

Agenda turística desembre (castellà)

Agenda turística desembre (anglés)

Agenda turística desembre (francés)

Agenda turística desembre (alemany)