Salta al contingut

Premsa

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, atén les sol•licituds de l’Ajuntament d’Oliva

El diputat Altur ha rebut l’alcalde d’Oliva, David González, i al regidor de Benestar Social, Álex Salort

El diputat provincial de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha rebut aquest matí a l’alcalde d’Oliva, David González, qui li ha traslladat les necessitats del seu municipi en diverses matèries.

González, que ha acudit a la Diputació acompanyat pel regidor de Benestar Social, Álex Salort, s’ha interessat pel nou pla d’inversió provincial per emprendre projectes en el seu municipi així com pel conveni de la institució provincial amb els Col·legis d’advocats per realitzar intermediacions en casos de desnonaments.

A la reunió de treball, amb caràcter col·laborador, s’ha abordat, també, la necessitat de connectar les platges de Piles i Oliva, una reivindicació d’aquesta localitat que encara no ha arribat a solucionar totalment.

El diputat Emili Altur li ha manifestat a David González la seua disposició a atendre tots els punts tractats en aquesta sessió, i parlar amb els seus companys de corporació perquè es posen tots els mitjans necessaris per atendre els serveis que necessiten els veïns d’Oliva.