Salta al contingut

Premsa

Turisme instal·la vestidors a la platja de l’Aigua Blanca

La regidora PhotoGrid_1470817740251 (2)delegada de Turisme, Mireia Morera, ha informat de la recent instal·lació d´unes casetes-vestidor en la platja d’Aigua Blanca, ubicades a l’accés de platja del Carrer Nàpols.

Es tracta d’unes casetes de fusta de metre i mig per cada costat, teulada a dues aigües i porta, instal·lades sobre una plataforma de fusta en grup de 5 unitats. En el seu interior compten amb un banc per a asseure’s i penjadors. Estaran disponibles per als usuaris en horari de 08.00 h del matí fins a les 19.00 h de la vesprada.

Aquests vestidors aporten qualitat als serveis que ofereixen les nostres platges, millorant en infraestructures, equipaments i accessibilitat.

L’Agència Valenciana de Turisme ha subministrat aquestes noves infraestructures, i junt amb el departament de Turisme i el de Platges -que han estat els responsables de coordinar els treballs-, han fet possible aquesta millora per als noPhotoGrid_1470817792016 (2)mbrosos usuaris que acudeixen cada dia a gaudir de la platja.

L’Agència Valenciana de Turisme ha instal·lat al llarg d’aquest estiu un total de 75 vestidors en les platges de la Comunitat Valenciana. En concret, en la província de Castelló s’han instal·lat 23 unitats a Vinaròs, Peníscola, Oropesa, Benicàssim i Castelló de la Plana; en la província de València s’estan instal·lant 23 unitats a Sagunt, València, Cullera, Gandia i Oliva; i en la província d’Alacant 29 unitats a Xàbia, Benidorm, El Campello, Alacant, Santa Pola, Torrevieja i Pilar de la Horadada.