Salta al contingut

Agenda

Dia del Putxero de Nadal a Oliva (17 de desembre)

El pròxim dijous, 17 de desembre, un total de vint establiments d’Oliva donaran el tret d’eixida a les festes nadalenques amb el putxero de Nadal com a protagonista indiscutible de les seues taules.
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de Gastroliva, continua promocionant la gastronomia més tradicional, i dinamitzant el consum en l’hostaleria, amb menús de qualitat, molt assequibles per a tot el públic com a element promocional del sector hostaler d’Oliva.
En aquesta ocasió, el menú es compon del tradicional putxero de Nadal complet, postres, pa, café i una beguda, per només 12,50 euros, una oportunitat per a degustar un dels plats nadalencs més típics, amb totes les garanties de seguretat i responsabilitat.
Els establiments que hi participen són Bar Restaurant Paco Soqueta; Restaurant Ca Dubi; Manbys; Nou Celler; Iri el Roch Cris i Ana; Les Dos Llunes; El Lloc; La Duna; Taverna Olivense; Nou Fase; El Mosset; El Pelut; M’encanta Coqueria Restaurant; Restaurant Font Salada; Bellamar; Bar Maties, Emilio i L’Envic; Restaurant Fratelli i Restaurant MobyDick.