Salta al contingut

Agenda

Primera edició del Concurs de Fotografia Turística «Ciutat d’Oliva» (fins 30/11/2020)

El concurs, que està obert a veïns, visitants, fotògrafs professionals i afeccionats, té com a objectiu la promoció de la ciutat com a destinació turística a través de la fotografia.


S’han establit dèsset categories amb un premi de 100 euros per a cadascuna d’elles, podent acumular un mateix participant fins a tres premis


Els premis s’entregaran l’última quinzena de desembre de 2020 en la I Gal·la de la fotografia d’Oliva

La delegació de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha convocat la primera edició del Concurs de Fotografia turística “Ciutat d’Oliva” amb l’objectiu de promocionar i difondre la ciutat com a destinació turística a través de la fotografia i impulsar la participació dels veïns i visitants en les accions desenvolupades tant des de totes les regidories de l’Ajuntament com des de les entitats festeres de la nostra ciutat.

Es tracta d’un concurs obert a totes les persones majors de 14 anys que desitgen participar. El termini de presentació de fotografies s’obri el 2 de desembre i finalitzarà el 30 de novembre de 2020. Tot el material ha de ser enviat per correu a concursofotosoliva@gmail.com.

La decisió del jurat i el lliurament de premis es realitzaran el mes de desembre del pròxim any en la I Gal·la de la Fotografia d’Oliva en la qual es farà una exposició amb les fotografies guanyadores.


Existeixen dèsset categories: quatre de les platges d’Oliva en les diferents estacions de l’any; barri antic en la qual s’inclouen monuments, Vila i Raval; Falles; festes de Moros i Cristians; Nadal; gastronomia; festa de les Calderes; turisme actiu; naturalesa; vídeo; imatge amb dron; vídeo amb dron i categoria Facebook. La imatge guanyadora de cada categoria serà premiada amb 100 euros

La selecció i concessió de premis del concurs es realitzarà a proposta d’un jurat constituït per Joaquín Calafat com a regidor-delegat de Turisme; Pedro Victoria, fotògraf professional, i Ramón Llopis com a cap de l’oficina de Joventut. A més, i com a secretària del concurs, actuarà Carmen Moreno en qualitat de cap de l’Oficina de Turisme d’Oliva.


El dia 5 de cada mes es realitzarà una publicació (àlbum) amb totes les imatges que s’hagen rebut en el correu el mes anterior en la pàgina oficial en Facebook d’Oliva Turisme (www.facebook.com/olivaturismo/), per a conéixer les fotografies presentades i que el públic puga votar les tres que passaran a la valoració final del concurs i el premi del públic que rebrà la imatge amb més ‘Likes’.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament, Kino Calafat, ha afirmat que “l’objectiu principal d’aquest concurs és impulsar la promoció turística de la ciutat amb la implicació de tots aquells que viuen, visiten i gaudeixen d’Oliva, amb el convenciment que són ells els millors ambaixadors d’Oliva”. A més – ha afegit – “sóc un apassionat de la nostra ciutat i crec que Oliva té infinitat de llocs, colors, racons i sensacions que han de ser descoberts sota una mirada fotogràfica”.


Ja per a finalitzar, el delegat de Turisme ha animat a joves i adults a participar en aquest concurs per a ser els “protagonistes de la difusió i la promoció de la nostra ciutat a tot el món”.


Les bases del concurs estan disponibles en la pàgina web d’Oliva Turisme www.olivaturismo.com i en la de l’ajuntament www.oliva.es.