Salta al contingut

Premsa

Pagament únic cítrics a Oliva

La Delegació d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva informa que, com a continuació de l’actuació d’anys anteriors respecte de la sol·licitud de Pagament Únic en cítrics, l’ajuntament posa a disposició de tots aquells agricultors de la localitat que tinguen dret durant 2013 al seu cobrament, una oficina col·laboradora de l’OCAPA de Gandia.

 

Este punt d’atenció estarà situat a la planta baixa de la Casa de Maians (carrer Major núm. 10), on es podrà sol·licitar la renovació dels drets de Pagament Únic de cítrics per a l’anualitat 2014, en horari de 12.00 h a 14.00 h, de dimarts a divendres.

 

El punt d’informació es posarà en funcionament el dimarts 25 de febrer, i romandrà en funcionament fins el mes d’abril. “D’esta forma s’evitaran, en la mesura del possible, els desplaçaments dels agricultors a l’Oficina Comarcal Agrària de Gandia” assenyalava el regidor d’Agricultura, Vicent Santacatalina.

 

Els sol·licitants del Pagament Únic han d’aportar el DNI i còpia dels drets renovats en 2013 (fulls signats de l’any passat) manifestant, si fóra el cas, abandonament de cultius, canvis de domicili, de compte bancari, existència de majors o menors superfícies de cultiu i, en definitiva, qualsevol variació respecte de la sol·licitud presentada l’any anterior.