Salta al contingut

Premsa

Notificacions valors cadastrals

L’Ajuntament d’Oliva comunica als ciutadans que, des del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques conjuntament amb la Gerència Regional del Cadastre, estan notificant-se els nous valors cadastrals definitius després de la via de recursos presentats pels ciutadans d’Oliva.

 

Durant estos dies es rebent per correu ordinari les cartes, tant aquelles persones que van presentar un recurs individualitzat com també a aquelles persones que, sense presentar-lo, el Cadastre, d’ofici, ha modificat o corregit els errors inicials amb un efecte col·lectiu sempre a favor del ciutadà.

 

Des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha preparat un dispositiu (sense ser competència pròpia) per tal que els ciutadans que han rebut esta notificació del Cadastre puguen informar-se sobre el contingut dels valors cadastrals. Este punt d’informació està ubicat a l’oficina de l’Agència Tributària, situada en l’Avinguda de València núm. 2, baix, de dilluns a divendres, de 12.00 a 14.00 hores.

 

Des de l’Ajuntament d’Oliva es recorda que el Cadastre ha acceptat, de forma positiva (a favor del ciutadà) la majoria de recursos presentats a través de l’Oficina Municipal d’Oliva baixant així els valors cadastrals de forma considerable dels immobles dels nostres ciutadans.