Salta al contingut

Premsa

Les obres de reforma dels vestidors del Camp de Futbol del Morer avancen a bon ritme

Des de la delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigix el regidor del Grup Municipal Projecte Oliva, Blai Peiró, s’informa que les obres de reforma dels vestidors del Camp de futbol del Morer avancen a bon ritme, i s’espera que estiguen finalitzades en uns dies.

 

Blai Peiró ha manifestat la seua satisfacció per la ràpida finalització d’estes obres tan necessàries per a les instal·lacions del Camp del Morer. Obres que, segons el mateix regidor d’Esports, han suposat un clar exemple de coordinació i actuació conjunta de les tres entitats implicades: la Delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, la Federació Valenciana de futbol i l’equip UD Oliva.

 

Atesa la lamentable situació en què es trobaven els vestidors, una de les primeres decisions que va adoptar el regidor d’Esports, Blai Peiró, va ser la d’ordenar el tancament dels antics vestidors per al seu ús pels xics i xiquetes de l’escola municipal de futbol base i visitants, i des de llavors s’han estat utilitzat els vestidors del Poliesportiu Municipal de manera provisional.

 

Ara, dos mesos després d’esta decisió, Blai Peiró vol agrair la paciència i col·laboració dels pares i mares, dels entrenadors, dels conserges, i dels coordinadors de l’escola municipal, per les molèsties que s’hagen pogut produir.

 

Les obres de reforma les ha sufragades la Federació Espanyola de Futbol, i el projecte ha comptat amb el suport, tant amb personal com amb material, de l’Ajuntament d’Oliva.

 

Amb les obres de reforma, des de la delegació d’Esports que dirigix Blai Peiró, es realitzen altres actuacions que faran més accessible la connexió des del Poliesportiu Municipal al camp de futbol del Morer.