Salta al contingut

Premsa

Presentació de la revista “Cuadernos de Pedagogia” a Oliva

El proper dijous, 13 de març, a les 19h,  es realitzarà a la Sala de Conferències de la Casa-Museu Maians d’Oliva, la presentació de la revista “Cuadernos de Pedagogia” i a la mateixa acudirà Lourdes Martí la seua directora. També gaudirem d’una exposició de Rafel Amorós, un concert basat en una de les seus obres (Sons esculturals) i un vi d’honor.

Cuaderns de Pedagogia, es la revista mensual d’educació líder en el seu gènere i punt de referència per als moviments de renovació pedagògica del país i estudiosos del sistema educatiu. S’edita des de fa 38 anys i té difusió per tot l’estat i en diferents països estrangers.

La revista del mes de març està dedicada a l’educació Infantil a partir les Jornades organitzades pels tres grups de treball integrats en el moviment de renovació pedagògica Escola d’Estiu Marina-Safor:  Bolquers, que agrupa escoles infantils 0-3 de la Safor; Putxinel·li, en el que s’apleguen escoles infantils 3-6 de la Marina; i Xucurruc, on es troben escoles infantils 3-6 de la Safor i la Vall d’Albaida).

Este matí ha donat a conéixer esta presentació el Regidor de Museus, Vicent Roig, acompanyat de Vicent Gràcia, del grup de Treball Xucurruc i membre de l’Escola d’Estiu Marina Safor.