Salta al contingut

Premsa

Oliva apropa el Cineclub als estudiants

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva acostarà el Cineclub a l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat d’Oliva, amb la col·laboració dels centres de secundària de la ciutat.

 

Recentment, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva ha posat en marxa un cicle de Cineclub, amb la finalitat de promoure la cultura cinematogràfica a Oliva, i incitar al pensament i a la reflexió sobre temes d’actualitat.

 

D’esta manera, els dijous al Teatre Olímpia, en sessions de 20.00 i 22.00 hores, s’estan projectant pel·lícules d’estrena caracteritzades per la qualitat dels continguts, de temàtica especial, i en ocasions en versió original, que solen estar fora dels circuits comercials tradicionals.

 

Per a fomentar l’hàbit del cineclub entre els més joves, l’Ajuntament d’Oliva col·laborarà amb els quatre centres d’educació secundària, per  oferir conjuntament un abonament especial, del 50 per cent, per a l’alumnat de quart d’ESO i de primer de Batxillerat.

 

“Pensem que és important fomentar també l’hàbit del cineclub entre els més joves, ja que esdevé una bona ferramenta per combinar l’entreteniment amb el pensament creatiu i crític, tan necessari en la societat i en l’època en què vivim” assenyalava el regidor de Cultura, David González.