Salta al contingut

Premsa

Inici matriculacions escolars a Oliva

El Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva iniciarà durant els pròxims dies el procés d’admissió de nous alumnes en els diferents centres educatius de la població per al proper curs escolar 2014-2015. Aquest procés d’admissió inclou, en una primera fase, els alumnes de les Escoles Infantils Municipals (0-3 anys), d’Educació Infantil i Educació Primària.

 

“En aquests moments, les sol·licituds ja es poden recollir en el Departament d’Educació, ubicat en la primera planta de l’Ajuntament d’Oliva i en l’apartat d’Educació (admissió d’alumnes) a la web www.oliva.es” assenyalava la regidora d’Educació, Rosanna Torres.

 

El termini per presentar aquestes sol·licituds s’obri al públic del 7 d’abril a l’11 d’abril, per als alumnes (0 a 3 anys) de les Escoles Infantils Municipals “El Caragol” i “La Taronja”, en el Departament d’Educació, en horari de 09.00 a 14.00 hores. Les persones interessades a conéixer les instal·lacions d’aquestes escoles infantils municipals, podran visitar-les els dies que s’hi indiquen a continuació:

-EIM El Caragol, dissabte 29 de març de 2014, de 10.30 a 13.00 hores “Jornada de Portes Obertes”; visites de l’1 al 7 d’abril de 10.00 a 12.00 hores.

-EIM La Taronja, dissabte 5 d’abril de 2014 de 10.30 a 13.30 hores, “Jornada de Portes Obertes”; visites de l’1 al 7 d’abril de 10.00 a 12.00 hores.

 

D’altra banda, les sol·licituds per als alumnes d’Infantil i Primària es presentaran, del 7 al 14 d’abril, en el centre que es demane en primera instància. Els centres escolars en què es podran cursar els corresponents estudis són: Alfadalí, La Carrasca, Hort de Palau, Lluís Vives, Santa Anna, Verge dels Desemparats, Rebollet i Sant Josep de la Muntanya.

 

Entre la documentació que s’ha d’aportar, juntament amb les corresponents sol·licituds, destaquen una fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia de la declaració de la renda de l’any passat, certificat mèdic, i justificar el domicili familiar.