Salta al contingut

Premsa

Presentació programació cultural d’abril

El regidor de Cultura, David González, ha presentat este matí la programació cultural prevista per al mes d’abril a la ciutat d’Oliva. Es tracta d’una variada oferta en la que hi hauran presentacions de llibres, representacions de teatre amateur, exposicions, activitats infantils a les biblioteques, la X edició del Poefesta, el cicle de Cine-Club, un cicle de cinema de pasqua.

D’entre tots els actes, el regidor ha destacat la celebració del Poefesta durant la primera setmana del mes d’abril (la programació de la desena edició del Poefesta es pot consultar a la web www.poefesta.com) i la presentació del llibre de poesia de Manel Arcos “El vol del silenci” que es realitzarà el proper 23 d’abril al Teatre Olimpia a les 20.00 hores.
El propi autor ha estat present a la roda de premsa de presentació de la programació cultural este matí a l’Ajuntament d’Oliva. Arcos ha recordat que la presentació del seu darrer llibre s’emmarcarà dins d’un recital poèticomusical en el que col·laboren molts poetes. L’acte està organitzat per Edicions Tivoli i l’Associació Cultural Centelles i Riusech i col·labora la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva.
A la roda de premsa també ha assistit el pintor i escultor oliver, Diego Mestre, qui ha presentat l’escultura que ha dissenyat per al guanyador de la primera edició del Premi de Poesia Ciutat d’Oliva-Poefesta que es lliurarà el proper divendres, 4 d’abril, dins del marc del Poefesta 2014.