Salta al contingut

Premsa

Tallers d’Orientació Laboral i Autoocupació a Oliva

La delegació d’Ocupació i Empresa, a través de l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva, organitza uns Tallers d’Orientació Laboral i Autoocupació dirigits a persones desocupades.

“L’objectiu d’estes jornades és oferir als ciutadans formació amb la finalitat que disposen de més oportunitats de trobar feina en estos moments” assenyalava el regidor d’Ocupació i Empresa, David González.

Els tallers són totalment gratuïts i s’iniciaran a partir del proper 15 d’abril. Tots ells els impartiran tècnics de l’ADL de l’Ajuntament d’Oliva, a la Sala de Conferències de la Biblioteca de l’Envic (Passeig de Gregori Maians, 36) en horari de 09.30 a 11.30 hores.

La programació de tallers prevista és la següent:

Taller de Recursos d’Informació per a l’Ocupació (15/04/2014)

Taller d’Informació sobre Formació (25/04/2014)

Taller d’Informació Autoocupació-Cooperativisme, a càrrec de FEVECTA  (30/04/2014)

Taller EURES, treballar a Europa (06/05/2014 )

Taller de Recerca Activa Ocupació – Vies d’accés al mercat de treball (09/05/2014)

Taller de Recerca Activa Ocupació- CV, cartes de Presentació (16/05/2014)

Taller Entrevista  (23/05/2014)

 

Els tallers s’ocuparan de formar les persones interessades, en diverses matèries, com ara afrontar una entrevista professional, realitzar cartes de presentació, currículums vitae, o conéixer recursos d’informació per a l’ocupació. “A més, també realitzarem tallers vinculats amb l’autoocupació i el cooperativisme a càrrec de tècnics del FEVECTA (Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball associat) i un altre relacionat amb el Programa EURES on es donarà a conéixer l’alternativa de treballar a un altre país de la Unió Europea” explicava el regidor d’Ocupació i Empresa, David González.

 

Les persones interessades en estos tallers poden realitzar la inscripció a l’Agència de Desenvolupament Local (carrer Major, 25 Edifici l’Almàssera). El model de sol·licitud pot descarregar-se a la pàgina web municipal www.oliva.es  dins de la secció d’Ocupació i Empresa.

També poden obtindre més informació al telèfon 96 285 17 43.