Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva vol potenciar l’ús de la Piscina Coberta

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Blai Peiró, s’ha felicitat per la bona marxa de la Piscina Coberta, i es ratifica que la Piscina Coberta continuarà funcionant a ple rendiment en els propers anys. Les millores introduïdes en aquests últims mesos asseguren el seu funcionament per al futur.

 

A més, el regidor d’Esports d’Oliva ha convidat a tots els veïns i a la ciutadania d’Oliva, joves i gent gran, a utilitzar unes instal·lacions excel·lents i que són referents a la comarca de la Safor. Les millores introduïdes en aquests tres últims mesos, a més de les sol·licitades per l’ajuntament a l’empresa que gestiona des de fa quatre anys l’explotació de la Piscina Coberta, han suposat una millora significativa de la instal·lació. Així mateix, Blai Peiró ha assenyalat que s’han posat en funcionament, per primera vegada  des de fa anys, la totalitat (100%) de les plaques solars, la funció de les quals és escalfar l’aigua calenta sanitària de tota la instal·lació.

 

Des de la Regidoria d’Esports, que dirigeix el regidor del Grup Municipal Projecte Oliva, es vol agrair als ciutadans l’ús responsable de les instal·lacions i les mostres de suport i agraïment pels canvis que s’estan introduint en les instal·lacions de la Piscina Coberta. Blai Peiró ha manifestat la seua voluntat de fer una campanya per promoure una major utilització i ús de la Piscina Coberta, recalcant i assenyalant els excel·lents avantatges de lleure i esport que té la seua utilització per als joves i persones de mitjana edat, així com els beneficis per la salut per part de la gent gran.

 

Finalment, el regidor d’Esports ha demanat a l’empresa que té concedida l’explotació de la Piscina Coberta, des de fa quatre anys, que continue treballant amb la mateixa responsabilitat i que se sume a les mesures d’esforç i estalvi que s’està realitzant des de l’ajuntament per mantenir en perfecte estat les instal·lacions.