Salta al contingut

Premsa

Oliva posa en marxa una Agenda Virtual

El Patronat de Turisme Terra i Mar de la Diputació de València, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, ha posat en marxa a la nostra ciutat l’Agenda Virtual d’Oliva, que ja es podrà descarregar accedint al següent enllaç:

http://www.catalogosvirtuales.com/valenciaterraimar/guiasvirtuales/oliva/

L’Agenda Virtual, estarà sempre en constant moviment i actualització. L’usuari trobarà múltiples ferramentes interactives, com ara vídeos, galeries de fotos, hipervincles per accedir a webs, etc.

 

“És una publicació interactiva, com podran comprovar; cada enllaç ens condueix a una finestra nova, amb nova informació; les imatges canvien i l’usuari es podrà traslladar d’un lloc a un altre segons les seues necessitats. A més, incorpora vídeos turístics i els serveis més rellevants turístics. És la nova manera de treballar que ens proporcionen les noves tecnologies, i tot plegat ens ajuda a mostrar millor els encants del nostre municipi. És una publicació carregada de contingut visual; com se sol dir, val més una imatge que mil paraules”, ha assegurat la regidora de Turisme, Imma Ibiza.

En el mateix enllaç podrà també descarregar-se els plànols d’Oliva, el del Centre històric, amb les rutes d’Oliva Tranquil·lament, i el de les platges ja zonificades i amb la iconografia pròpia d’Oliva.