Salta al contingut

Premsa

Dia de la Bici, 4 de maig a Oliva

El proper diumenge, 4 de maig, es realitza a Oliva, a partir de les 09.00 hores, el tradicional acte del Dia de la Bici. Una activitat que compleix aquest any la seua XXIII edició i que compta amb la col·laboració de la Policia Local i la Creu Roja.

 

Per aquesta edició s’ha previst un recorregut d’aproximadament vuit quilòmetres que transcorrerà des d’Oliva a la seua platja i finalitzarà al Parc d’Educació Viària. La prova no competitiva s’iniciarà amb una concentració de tots els ciclistes al Parc de l’Estació i discorrerà pel següent itinerari: Alcalde Juan Sancho, Roís de Corella, Camí de les Marjaletes, Camí del Pont de Bolo, Assagador de Carro, càmping Kiko, Avinguda del Llaurador, Via de Ronda, Avinguda del Mar Mediterrani, Roger de Llúria, Plaça d’Europa, Via de Ronda, Carretera d’Oliva al Mar, Passeig de Francisco Brines i Parc d’Educació Viària.

 

“Es tracta d’una activitat en què any rere any es donen cita molts olivers amb ganes de practicar esport i gaudir del nostre entorn sense contaminar el medi ambient. És una bona manera d’incentivar l’ús de mitjans de transport no contaminants com és la bicicleta. Esperem una alta participació en aquesta XXIII edició del Dia de la Bici a Oliva.” explicava la regidora de Joventut  d’Oliva,       Ana Morell.
L’avituallament de la prova tindrà lloc en finalitzar, i entre tots els participants es sortejaran diversos obsequis per part de l’organització. En finalitzar la prova es llegirà el Manifest del Ciclista.

 

Les inscripcions poden realitzar-se al Casal Jove, ubicat al carrer de Guillem de Castro, núm. 10.