Salta al contingut

Premsa

Jornades Creació d’Empreses i Emprenedoria per a joves

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva organitza del 5 al 9 de maig les I Jornades de “Creació d’Empreses i Emprenedoria per a Joves” gratuïtes que es desenvoluparan al Casal Jove de 18.00 a 21.00 hores.

 

Aquestes jornades, d’eminent caràcter pràctic, abordaran els principals aspectes que s’han d’estudiar en el moment d’emprendre una activitat i/o projecte empresarial. Aquest curs va dirigit a persones interessades a obrir un negoci i les que, una vegada han iniciat la seua empresa, necessiten ampliar la seua formació. El grup no podrà excedir de 25 participants.

 

“Conscients de la necessitat d’impulsar la iniciativa emprenedora a tots els nivells entre els nostres joves, proposem des del Departament de Joventut estes jornades com una alternativa atractiva front a l’ocupació per compte d’altre, on els participants puguen desenvolupar el seu potencial creatiu i innovador, alhora que se’ls dota de les ferramentes necessàries per a estudiar la viabilitat d’una idea de negoci mitjançant la formació” assenyalava la regidora de Joventut, Ana Morell.

 

Les jornades constaran de 4 sessions de treball de tres hores de durada cadascuna més una Taula Redona el darrer dia amb el títol “Emprenedors i Empresaris”.

 

A les jornades de treball es tractaran assumptes com la idea de negoci inicial, elaborar un estudi de mercat, un Pla de Màrqueting, un Pla de producció, infraestructures necessàries, recursos humans, prevenció de riscos laborals i, per últim, com elaborar un Pla Econòmic i Financer de l’empresa.

 

A la Taula Redona “Emprenedors i Empresaris” s’abordaran les diferents experiències d’emprenedors i els factors que s’ha de tindre en compte per part del futur empresari i participaran un empresari, un emprenedor, un professional de relacions laborals, i un tècnic de l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva.

 

Les persones interessades poden realitzar la inscripció per a  aquestes jornades gratuïtes al Casal Jove (carrer de Guillem de Castro, núm. 10), de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, de dilluns a divendres, o telefonant al 96 285 17 35.