Salta al contingut

Premsa

Oliva renova la senyalística turística

logo turisme oliva

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva procedirà en els pròxims mesos a introduir canvis, adequacions, neteja o actualització de la senyalística turística de la ciutat. L’actuació es realitzarà en diferents fases, que aniran presentant-se progressivament i afecta, fonamentalment, als punt turístics d’interés, com ara la platja, on es canviarà la senyalització i el Raval, on s’hi ampliaran les rutes.

“Des de fa molts mesos, des del meu departament estem treballant per crear una marca turística potent, amb caràcter propi. Per això, era important aconseguir una imatge homogènia que utilitze tot el sector, tant el públic com el privat”, ha anunciat la regidora de Turisme, Imma Ibiza.

L’actuació també contempla la neteja de senyals i l’actualització del mobiliari urbà publicitari, els coneguts MUPIs.

 

Balanç Setmana Santa  

D’altra banda, Ibiza també ha valorat molt positivament els resultats de la campanya turística de Setmana Santa. Així, l’ocupació hotelera va superar el 90 per cent, i va arribar quasi al ple en el cas dels càmpings. Pel que fa als apartaments, des del Departament de Turisme destaquen els de qualitat, que han arribat al 70-80 per cent d’ocupació.  El sector de la restauració també ha tingut unes xifres molt positives durant aquest període.

Ple que fa als visitants, un any més, l’ajuntament destaca l’afluència de turisme peninsular i francès, així com el de proximitat durant la setmana de Sant Vicent.