Salta al contingut

Premsa

Fumigació contra paneroles a Oliva

La Regidoria d’Obres i Serveis informa que ahir dilluns es van iniciar els treballs de fumigació contra les paneroles al casc urbà de la platja d’Oliva.

 

Estos treballs s’han avançat 15 dies respecte a les dates habituals d’anys anteriors “a causa de la falta de pluja d’enguany i també de les altes temperatures” assenyalava el regidor Vicente Santacatalina.

 

Estes actuacions consisteixen a fumigar l’interior de les trapes del clavegueram, amb un producte fitosanitari que actua contra esta plaga. Una vegada finalitza la fumigació, les trapes es senyalitzen amb colors depenent de l’índex de paneroles detectades.

 

La primera fase s’ha iniciat al casc urbà de la platja i amb posterioritat es realitzarà també en urbanitzacions adjacents. La darrera fase consistirà en la fumigació al casc urbà de la ciutat.

 

Els treballs d’esta primera fase finalitzaran esta mateixa setmana, mentre que, a partir del 27 de maig s’iniciaran als carrers de la localitat.

 

Des de la delegació d’Obres i Serveis s’ha indicat que en determinades zones estes actuacions es realitzaran en horari nocturn per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles als ciutadans.