Salta al contingut

Premsa

Jornada formativa ADL d’Oliva

La delegació d’Ocupació i Empresa, que dirigix el tinent d’alcalde David González,  ha organitzat durant aquest matí una jornada formativa adreçada a assessories, gestories i responsables de RRHH de grans empreses de la Marina i la Safor.

 

Aquesta jornada s’ha organitzat amb el patrocini i la col·laboració de MC Mutual a la Biblioteca de L’Envic.

 

En la jornada, per una part, s’ha donat a conéixer els serveis que presta l’ADL d’Oliva (Agència de Desenvolupament Local), i d’altra el funcionament del Sistema de Liquidació Directa (CRETA) del Ministeri de Treball i Administracions Públiques.

 

L’obertura ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde delegat de l’àrea d’Ocupació i Empresa, David González, amb el responsable de la Unitat Bàsica de Gestió Safor Marina MC Mutual, Ramón Chesa i de la responsable de l’àrea de l’ADL, Mª José Chavarría.

 

El tinent d’alcalde delegat d’Ocupació i Empresa, David González, ha assenyalat que “aquesta jornada respon a la voluntat de l’Ajuntament d’Oliva de posar tots els recursos que tenim al nostre abast per tal de millorar el desenvolupament socioeconòmic de la nostra ciutat. És per això que s’estan duent a terme diverses accions de dinamització, com ara tallers de formació, orientació laboral i autocupació; la signatura del conveni amb la UPV per participar en la creació de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia; el conveni amb Caixa Popular per facilitar microcrèdits als emprenedors; i acords de col·laboració amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) i FEVECTA. Ara, amb la jornada de hui, es dóna inici a un sèrie de sessions adreçades a les empreses, motors econòmics de la nostra economia local”.

 

La primera de les sessions ha estat a càrrec de Mª José Chavarría, responsable de l’àrea d’ADL, qui ha facilitat als assistents informació sobre els serveis que es presten en aquest departament municipal.

 

La segona de la sessions de la jornada ha consistit en l’explicació del Sistema de liquidació directa (CRETA) a càrrec de la directora provincial de València MC Mutual, Concha Ríos, i de la directora de divisió d’operacions MC Mutual, Mónica Soria.

 

La jornada ha finalitzat amb un torn obert de paraula, i la clausura.

P1230550