Salta al contingut

Premsa

25 Aniversari Atenció Primària a Oliva

El Centre de Salut “Jaume Roig” ha commemorat este matí el 25 aniversari d’Atenció Primària a la ciutat d’Oliva. Una commemoració que ha consistit en la celebració d’un acte protocolari i amb la inauguració d’una exposició de fotografies antigues del centre i del personal sanitari que ha treballat durant tots estos anys.

 

L’alcalde d’Oliva, Salvador Fuster, ha estat present en esta commemoració, amb Luís Ibañez, secretari autonòmic de Sanitat, Rafael Garcia, gerent del Departament de Salut de Gandia, Pilar Ferreres, directora d’Atenció Primària, Inmaculada Calafat, coordinadora del Centre “Jaume Roig”, representants dels grups municipals de l’ajuntament, i personal sanitari.

 

L’alcalde ha assenyalat que “en este acte també s’ha de reconèixer la trajectòria dels que porten dècades al servei de tots els olivers, en una tasca tan noble i tan transcendent com la d’atendre i tenir cura de la seua salut. Cadascun d’aquests professionals treballa per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans, i suposen una mostra de la dedicació amb què, cada dia, els professionals de la sanitat exerceixen la seua vocació de servei als altres”.

 

Una vegada finalitzat l’acte de parlaments, s’han lliurat unes plaques commemoratives als metges i personal sanitari jubilats i a tots aquells que porten 25 anys treballant al centre de salut d’Oliva.

 

Per últim, s’ha procedit a la inauguració de l’exposició de fotografies antigues a través de les quals es pot tindre una visió del que ha estat l’Atenció Primària a la ciutat d’Oliva durant els darrers 25 anys.

P1230555 P1230562