Salta al contingut

Premsa

Jornada Cívica de Neteja en Equip a Santa Anna.

El regidor de Medi Ambient d’Oliva, Pepe Salazar, informa que el proper dissabte, 31 de maig, tindrà lloc una Jornada Cívica de Neteja en Equip en l’entorn del Parc Públic de Santa Anna.

 

L’actuació ha sigut organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració del Fòrum de Participació Ciutadana de l’Agenda local 21, per tal de posar en valor i en estima, a més d’integrar ambientalment el parc amb la ciutat. A més esta activitat forma part de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient que tindrà lloc el 5 de juny.

 

“Al mateix temps, també vull agrair a les distintes associacions d’Oliva per l’interés mostrat, i en especial aquelles de més proximitat al parc, com són l’Associació del Raval, la del Pinet i la del Raval-Gerreria, per la preocupació mostrada sempre sobre esta qüestió” assenyala el regidor Salazar.

 

“L’Agenda Local 21 desenvolupa accions amb la finalitat de potenciar la sostenibilitat del nostre entorn i esta activitat s’emmarca dintre del Pla d’Acció Local d’esta agenda” assenyala el president del Fòrum de Participació Ciutadana, Joan Orquín.

 

L’activitat començarà a les 10.00 h i acabarà al voltant de les 13.00 h. Es repartiran samarretes commemoratives. Esta jornada està dirigida a tota la població en general, amb especial insistència en els centres escolars i les associacions municipals.

P1230575