Salta al contingut

Premsa

Oliva obté una subvenció de 158.926 euros del Ministeri de Treball

David González, tinent d’alcalde delegat d’Ocupació i Empresa, ha mostrat la seua satisfacció per la subvenció de 158.926 euros que ha rebut l’Ajuntament d’Oliva, per part del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal). Oliva ha estat la localitat que ha obtingut la major subvenció de tota la comarca de la Safor.

Esta subvenció s’emmarca dins del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda” que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el Servef.

L’Ajuntament d’Oliva té previst iniciar les contractacions a partir del mes de juliol, fins el mes de setembre, amb la finalitat principal de dur a terme la neteja dels valls i els rius del terme municipal. En total, es contractaran 38 treballadors en cadascun dels tres mesos, dels quals 34 seran peons i 4 encarregats. En total, es realitzaran 114 contractacions. Els contractes tindran una durada d’un mes.

Els requisits per poder accedir a una contractació són estar en situació de desocupació abans del 23 de maig de 2014, haver treballat en el règim especial agrari com a mínim un mes durant els últims nou mesos o com a mínim dos mesos durant els últims 12 mesos.

La llista provisional del Servef per als llocs de treball de peons i encarregats agrícoles està exposada en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Oliva i per primera vegada, també en la pàgina web www.oliva.es.

Des de la delegació d’Ocupació i Empresa, s’informa que totes aquelles persones interessades, que complisquen amb els requisits, però no apareguen en la llista publicada, s’han de presentar abans del proper 2 de juny en el Servef de Gandia (carrer Jaume II núm. 41) per acreditar-ho i ser inclosos en les llistes definitives i poder baremar-los. La documentació que s’ha d’aportar és el document de Vida Laboral, Certificat d’Empresa o els Cupons Agraris.

Aquelles persones que s’hagen inscrit com a demandants d’ocupació amb posterioritat al 26 de maig de 2014, i complisquen amb la resta de requisits, podran inscriure’s, i quedaran en situació de reserva per a les contractacions del mes de setembre.