Salta al contingut

Premsa

Espectacle benèfic “Dansa a Oliva”

El proper dissabte, 31 de maig, l’associació Art i Dansa organitza la VI edició de l’espectacle “Dansa a Oliva”, que es durà a terme al Teatre Olímpia d’Oliva a les 19.30 hores.

A la presentació ha assistit la regidora de Joventut, Ana Morell, acompanyada de les representants d’Art i Dansa, Cristina Camps i Lorena Mengual, i de la representant d’Astea-Safor, Lucia Torres.

Aquest acte, és una mostra de diferents estils de dansa (hiphop, balls llatins, jazz, dansa clàssica, dansa del ventre…) acollint a diferents grups i escoles de Dansa de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió participen l’escola Babylon de Dènia, l’escola Rosa Centelles del Puig, l’acadèmia Ballem o que?, Maria Pons i l’organitzadora de l’esdeveniment, l’associació Art i Dansa.
Aquesta associació naix l’any 2009 baix la direcció de Cristina Camps i Lorena Mengual, i està formada per al voltant de 30 ballarins. Amb aquesta VI edició, “Dansa a Oliva” es consolida com un dels espectacles de dansa més importants al poble d’Oliva.

En aquesta ocasió, l’associació ha volgut dedicar aquest espectacle als xiquets amb trastorn d’aspectre autista de la Safor, per aquesta raó, el VI Dansa a Oliva serà un acte benèfic, on part dels beneficis aniran destinats a ASTEA SAFOR (Asociación de familias de personas con Trastorno de Espectro Autista de la Safor).