Salta al contingut

Premsa

Fraccionament inscripcions de les Escoles Esportives Municipals

Les famílies dels xiquets/es d’Oliva tindran, a partir d’ara, més facilitats a l’hora de pagar la inscripció de les Escoles Municipals d’Esports que depenen de la Delegació d’Esports de l’ajuntament. Fins ara, es realitzava un pagament únic, i per la totalitat del curs, al mes de setembre.

 

El Ple de l’Ajuntament d’Oliva ha donat suport a la proposta feta pel regidor d’Esports, i portaveu del Grup Municipal Projecte Oliva, Blai Peiró, de posar facilitats a l’hora de matricular i inscriure els xiquets/es en les diferents Escoles Municipals que s’ofereixen des dels Serveis Esportius Municipals.

 

La modificació d’aquesta ordenança entrarà en vigor a partir del proper mes de setembre, per al curs 2014/2015 i successius.

 

La novetat consisteix en el següent: si la inscripció és per a un curs esportiu complet, el seu pagament es podrà fraccionar en tres quotes iguals, i sense recàrrecs. La primera quota es farà efectiva en el moment de la inscripció; la segona quota es farà durant el mes de desembre; i la tercera quota s’ingressarà en el mes de març del 2015.

 

El regidor d’Esports, Blai Peiró, ha manifestat la necessitat de fomentar l’esport de les Escoles Municipals, però sempre sense perdre de vista i tenint en compte que l’inici del curs escolar és una època molt difícil econòmicament per a les famílies, i per tant, és necessari prendre mesures que les puguen ajudar.