Salta al contingut

Premsa

Programació cultural juny 2014

El regidor de Cultura, David González, ha presentat este matí la programació cultural prevista per al mes de juny a la ciutat d’Oliva. Es tracta d’una variada oferta en la qual hi haurà concerts, representacions de teatre amateur, exposicions, activitats infantils a les biblioteques o el cicle de Cine-Club tots els dijous al Teatre Olímpia.

“Es tracta d’una oferta variada i dirigida a tots els públics que té com a característica principal la seua diversitat i que es basa en el foment de la nostra cultura i la cooperació amb les nostres asociacions locals. Esperem que la gent gaudisca de totes les activitats que hem programat des del Departament de Cultura” assenyalava el regidor de Cultura, David González. A la presentació també ha assistit Àlvar Khuen, en representació de l’Associació La Sembra.

L’oferta del mes de juny s’inicia amb la Presentació de l’Escola d’Estiu Marina-Safor el proper dijous, 5 de juny, a les 20.00 hores a l’Olímpia.

Una de les noves activitats englobades dins de la programació de juny és la celebració del primer contacontes per a bebés a la Biblioteca de Tamarit el dijous, 12 de juny, a partir de les 18.00 hores dirigit a xiquets/es d’1 a 3 anys.

Una de les activitats destacades serà el concert-presentació que organitza al Teatre Olímpia l’Associació La Sembra (Xarxa Agroecològica) que es dedica a la promoció, producció i consum d’agricultura ecològica. L’activitat consistirà en un concert el divendres, 13 de juny, a partir de les 21.00 hores amb les actuacions de Feliu Ventura, Senior i El Cor Brutal, i Julio Bustamante. L’entrada-donatiu de 6 euros (anticipada) i 8 euros (en taquilla) es podrà adquirir a les llibreries La Fona (Oliva), La Gavina (Gandia), Parpalló (Bellrreguard) i La Meua Llibreria (Pego).

 

cartell La sembra