Salta al contingut

Premsa

David González publica la seues declaracions de la renda de 2013 i la d’activitats i béns

Des de hui mateix ja es pot consultar a la web oficial de l’Ajuntament d’Oliva la declaració de la renda del portaveu de Compromís i regidor de Cultura, Personal i Ocupació, així com la declaració de béns i patrimoni renovada, després de deixar l’Alcaldia.  Cal recordar que va ser el primer alcalde i regidor a fer pública esta informació, i de moment l’únic en l’Ajuntament d’Oliva.

 

 

Igual que va fer l’any passat, quan era alcalde d’Oliva, el regidor i portaveu de Compromís a l’ajuntament, David González, ha fet pública la seua declaració de la renda corresponent a l’exercici 2013. D’igual manera, el regidor de Cultura, Personal i Ocupació ha renovat la seua declaració de béns i patrimoni, tot i que els membres corporatius només estan obligats a l’inici de legislatura, quan prenen possessió de l’acta.

 

“Des de Compromís pensem que, en uns moments en els quals la imatge dels polítics està tan devaluada pels casos de corrupció i opacitat en el finançament de determinats partits, nosaltres tenim l’obligació ètica i moral de mostrar públicament les nostres declaracions de la renda, de béns i els nostres sous, ja que no tenim res a amagar i és un dret de la ciutadania poder accedir als sous dels polítics que els representen d’una forma clara i directa i saber si s’han enriquit desenvolupant la seua tasca política en una institució pública”.

 

Cal recordar que l’any passat David González es convertia en el primer alcalde d’Oliva que va fer pública la seua declaració de la renda, així com les seues nòmines des que va accedir a l’Alcaldia en juliol de 2012. L’objectiu és donar exemple de transparència, igual que tots els càrrecs públics de Compromís.

 

Tota la informació sobre les retribucions econòmiques de David González es poden consultar en la web oficial de l’Ajuntament d’Oliva: www.oliva.es

 

D’altra banda, González s’ha compromès també a mantenir en el temps la iniciativa mentre siga càrrec públic.