Salta al contingut

Premsa

La piscina municipal d’estiu del Poliesportiu d’Oliva s’obri este cap de setmana al públic

La regidoria d’Esports que dirigix el regidor independent de Projecte Oliva Blai Peiró, i el SEM obrin les portes de la piscina d’estiu, després de finalitzar algunes obres de millora i les tasques de manteniment de les instal·lacions que s’han dut a terme, en estos últims mesos.

 

Les instal·lacions han passat tots els controls i anàlisi d’aigua, i estan llestes perquè els usuaris pugues gaudir d’elles.

 

Blai Peiró  ha manifestat  que “que durant estos últims mesos s’han estat duent a terme, dins dels ajustats límits del pressupost, i amb l’ajuda de la brigada d’Obres i Serveis i dels conserges de la instal·lació, diferents obres de millora  per al funcionament correcte de la instal·lació, com han sigut: canviar algunes conduccions i vàlvules de llanterneria de la piscina; així com algunes obres que milloren notablement la seguretat del  paviment per als usuaris”.

 

A més, s’ha substituït i millorat part del tanca de la parcel·la, ja que podia suposar un perill per als xiquets i xiquetes que diàriament usen la piscina, i s’han  construït bancs i seients ceràmics  en la zona  d’espera que utilitzaran  els pares mentre s’impartixen els cursos infantils de natació.

 

El regidor d’Esports ha volgut animar i traslladar a tots els veïns d’Oliva la invitació perquè  gaudisquen d’estes instal·lacions municipals.

 

Les instal·lacions s’utilitzen de manera indistinta tant per a bany lliure, com per a diferents cursos de natació i els distints cursos i  activitats d’aigua. Per a tota la informació sobre els preus i horaris cal dirigir-se a les oficines del SEM en el pavelló cobert o en la pàgina web municipal www.oliva.es