Salta al contingut

Premsa

Benestar Social organitza l’Escola d’Estiu 2014 (matrícula del 18 al 20 de juny)

La Regidoria de Benestar Social organitza, un any més, l’Escola d’Estiu que enguany tindrà lloc a les instal·lacions del col·legi Lluís Vives. L’edició de 2014 s’ha programat en dos torns: un primer de l’1 al 15 de juliol, i un segon del 16 al 31 de juliol.

  

“El compromís del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva és impulsar cada vegada més esta Escola d’Estiu que compta amb el recolzament dels pares d’estos xiquets, que confien en nosaltres, ja que les xifres d’inscrits augmenten any rere any” comentava la regidora Paqui López.

 

Cal recordar que esta Escola d’Estiu és un lloc on els més menuts poden gaudir de les seues vacances amb tot tipus de jocs i tallers durant el seu temps lliure en l’estiu. L’horari és de 09.00 a 13.30 hores i enguany l’Escola d’Estiu també incorpora els serveis optatius de menjador i d’autobús a la platja.

 

Les inscripcions es poden realitzar del 18 al 20 de juny al Centre Social de Sant Vicent, en horari de 09.00 a 11.00 hores. La documentació que cal presentar és: full d’inscripció, fotocòpia del DNI de la persona que signa, i cartilla de la Seguretat Social on apareix el xiquet/a i justificant de l’ingrés bancari.

 

El preu de l’Escola d’Estiu és de 60 euros (per torn, sense menjador) i de 97 euros (per torn, amb menjador).

foto arxiu escola estiu any 2013