Salta al contingut

Premsa

XX edició Gala de l’Esport d’Oliva

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Blai Peiró, i el president de l’ALEEO, Manolo Arnal,  han presentat la XX edició de la Gala de l’Esport d’Oliva, que premia el millor esportista local, millor esportista i/o equip de cada entitat esportiva, i un premi especial a la promoció i desenvolupament esportiu.

 

Enguany, com a novetat, la gala passa a ser bianual, perquè es poden tindre en compte “més mèrits durant dos anys” com ha indicat el president de l’ALEEO.

 

Estan nominats en esta edició quinze dels vint-i-set clubs que existeixen a la ciutat, a més de l’empresa Mompó Optica que rebrà el guardó a la promoció i desenvolupament esportiu “per la seua col·laboració desinteressada en l’esport” i com a millor esportista local, Irene Garí, actual capitana de la selecció espanyola de bàsquet sub20. Com ha expressat el regidor “l’objectiu fonamental de la gala és donar suport als clubs i als esportistes locals.”

 

La gala es celebrarà el divendres, 4 de juliol, a les 20.00 hores, al Centre Polivalent d’Oliva i comptarà amb actuacions del Club de Gimnàstica Rítmica, del Club de Patinatge i del Club Dharma que realitzarà demostracions de Tai Chi i Kung Fu.