Salta al contingut

Premsa

Oliva rep 5.755 euros en subvencions per activitats culturals

El regidor de Cultura, David González, ha anunciat la concessió d’una sèrie de subvencions per dos activitats realitzades enguany, en les quals ha col·laborat la seua delegació.

La primera d’elles ha estat concedida per part de la Diputació de València, a través del SARC, i dins del programa de Projectes Culturals Singulars 2014 per a la II Fira dels Minerals, Fòssils i Gemmes i les I Jornades Científiques, que es van desenvolupar del 6 al 9 de febrer d’enguany, al Centre Polivalent.

L’import concedit ha estat de 1.257 euros. A la fira hi van haver expositors nacionals i internacionals, una exposició sobre l’univers i el sistema solar, observacions diürnes i nocturnes del sol i la lluna amb telescopis especialitzats, conferències, planetari i tallers de divulgació científica.

La segona de les activitats subvencionades ha estat la X edició del Festival de Poesia d’Oliva-Poefesta, en aquest cas per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La quantitat econòmica concedida és de 4.498 euros per la promoció i difusió de la literatura en català.

David González, tinent d’alcalde delegat de Cultura, ha manifestat que “des de la Regidoria de Cultura no escatimem esforços a treballar amb l’objectiu d’aconseguir finançament extern d’altres administracions; per tant les subvencions rebudes per al Poefesta i la II Fira dels Minerals suposen una bona notícia que ens anima a continuar en el mateix sentit”.