Salta al contingut

Premsa

Millores en el gimnàs municipal

Des de la delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigix el regidor del Grup Municipal  Projecte Oliva, Blai Peiró, s’informa que s’han realitzat millores, durant estos dies, en el Gimnàs Municipal, tant pel que fa als aparells i equipament de gimnàstica, com en l’aire condicionat de la sala. Cal recordar que l’aparell d’aire condicionat va patir una avaria fa dos anys, en juliol del 2012, i des de llavors ha estat prop de dos anys sense funcionar, per falta de consignació pressupostària.

 

Blai Peiró ha manifestat la necessitat de fer un manteniment constant de  les instal·lacions esportives municipals, ubicades en el pavelló i en el poliesportiu, dins de les actuals possibilitats pressupostàries.

 

El regidor d’Esports, ha assenyalat que “es tracta de fer més fàcil i còmoda la pràctica de l’esport amb modestes millores de les instal·lacions”. A més, insistix en el fet que “des de l’Ajuntament s’ha de garantir unes condicions acceptables per a la pràctica de l’esport, i això implica la necessitat que existisca un pla d’inversions plurianual recolzat per tota la corporació”.

 

Les actuacions i millores en l’aire condicionat de la Sala del Gimnàs, i la substitució d’algunes parts dels aparells, beneficiarà i farà més còmoda la pràctica esportiva als 596 abonats, usuaris que diàriament utilitzen el Gimnàs.