Salta al contingut

Premsa

Tractament preventiu contra mosquits

El Departament d’Agricultura a l’Ajuntament d’Oliva informa que ahir es va realitzar un tractament preventiu per al control de possibles plagues de mosquits. Tot i ser una campanya on s’ha detectat uns nivells molt baixos de mosquits, “des del departament d’Agricultura hem cregut convenient realitzar este tractament, ja que ara iniciem la temporada d’estiu”.

 

Els índexs baixos d’esta plaga enguany estan causats fonamentalment per les escasses pluges que s’han registrat a la ciutat d’Oliva durant els darrers mesos. Este fet suposa que les larves de mosquit no proliferen a les sèquies i zones humides del terme.

 

Per este motiu, des de la Regidoria d’Agricultura, a través d’una empresa contractada a l’efecte, es prodeix a realitzar el tractament en eixes zones per tal d’actuar directament contra les larves i mosquits.

 

El tractament es realitza a través del producte denominat “Bacilus Isralensis” que és totalment ecològic i que té la particularitat que actua sobre les plagues amb un component no tòxic.

 

Segons ha indicat el regidor d’Agricultura, Vicent Santacatalina “el tractament s’ha efectuat als marges de les sèquies on l’aigua es troba estancada, i és on es poden desenvolupar les larves. Així mateix, durant tot el dia de hui està realitzant-se una segona fase del tractament contra les paneroles, en aquelles zones on s’ha detectat una major resistència, tant al poble com a la platja”.