Salta al contingut

Premsa

Neteja de carrers a Oliva per part d’Obres i Serveis

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la delegació d’Obres i Serveis, ha iniciat una neteja de carrers, nocturna, en diversos punts de la ciutat.

 

Aquestos treballs, que van donar inici la passada setmana, es prolongaran fins al mes d’agost, i es realitzaran dos dies a la setmana.

 

“Estos treballs de neteja, que es realitzen amb un camió especialitzat, es fan per causa de la falta de pluja a Oliva durant molts mesos. Per este motiu, es convenient portar a terme esta neteja, per evitar l’acumulació de brutícia als carrers” assenyalava el regidor Vicente Santacatalina.

 

Estes actuacions es realitzen en passejos i carrers de grans dimensions i per on travessen, diàriament, molts vehicles i vianants. “Per això, esta neteja s’efectua per la nit, ja que pel dia seria totalment impossible, perquè causaria moltes molèsties i retencions”.

 

La neteja es realitza al passeig central de la ciutat, Passeig Francisco Brines, i al Passeig Gabriel Miró, i a la platja al Passeig Almirante Carròs, Avinguda Muntanyars, Plaça Europa, Avinguda Mar Mediterrani i Avinguda Mitja Galta.

 

De forma complementària, la Brigada d’Obres i Serveis realitza, en horari matinal, la neteja de places i carrers de dimensions més reduïdes.