Salta al contingut

Premsa

La Delegació de Joventut organitza “Cap de Setmana Jove a Oliva”

La Regidoria de Joventut ha organitzat de l’1 al 2 d’agost una completa programació d’activitats dirigida al col·lectiu de joves de la ciutat, a través del Casal Jove i del Consell Local de la Joventut.

 

Els actes s’iniciaran el divendres, 1 d’agost, amb una nit de música electrònica. Per primera vegada a Oliva tindrà lloc el “Post Meridian Festival”, que comptarà amb un festival de DJ’s d’Oliva, i es realitzarà al pàrquing del Poliesportiu Municipal, a partir de les 18.00 hores, i amb una festa de l’escuma. Les entrades anticipades es poden adquirir al casal Jove, per 3 euros, i 5 euros en taquilla el mateix dia del festival.
Es podrà gaudir de l’actuació de 9 DJ’s, amb un estil molt variat i amb l’actuació en directe de Willy Miralles Official, i del Grup Hathor amb una coreografiamolt   especial.
La programació continuarà el dissabte, 2 d’agost, amb un concurs de paelles que tindrà lloc al Centre EPA (Escola d’Adults), a partir de les 12.00 hores. Sols caldrà dur per participar la paella, el paeller i el gas butà, ja que tots els altres ingredients el proporcionarà l’organització. L’esdeveniment està organitzat pel Casal Jove i el Consell de Joventut.

 

Per últim, dissabte a la nit, es podrà gaudir de la II edició del Figatell Sound, a partir de les 20.30, al pàrquing del Poliesportiu Municipal. Aquest any, el cartell inclou les actuacions de “La Gossa Sorda”, “Auxili”, El Diluvi”, Alterkat (guanyador del concurs) i “DJ Plan B”. Les entrades anticipades poden adquirir-se al preu de 6 €, mentre que en taquilla serà de 9 €. Entrades disponibles a la Llibreria La Fona d’Oliva, i en internet a www.productesdelaterra.cat

 

La tinent d’alcalde, regidora de Joventut, Ana Morell, ha assenyalat “que des de la nostra delegació hem pretés confeccionar una sèrie d’activitats dirigides a la nostra gent jove. Ja que durant les dades de la Fira d’Oliva els estudiants estaven d’exàmens, vam pensar que es mereixien un cap de setmana festiu. I això és el que hem organitzat, juntament amb el Casal Jove i el Consell Local de la Joventut. Esperem que siga tot un èxit i que els nostres joves gaudesquen de tot allò que hem previst per a al  proper cap de setmana. Fins ara, el nostre primer objectiu ha estat oferir als nostres joves activitats formatives a través del casal Jove. Arribat a aquest punt, també pensem que l’oci és un aspecte molt important i per això aquest cap de setmana jove volem que siga l’inici d’una oferta lúdico-turística per tal que la gent jove d’Oliva trobe un espai d’oci a la seua ciutat, sense haver de marxar fora”.

cartel post meridian festival cartell figatell sound