Salta al contingut

Premsa

Pressupostos municipals 2014

Ahir, al plenari ordinari, es va aprovar els pressupostos municipals de la ciutat d’Oliva, sent aquests uns pressupostos reals, austers i en consonància amb la situació que vivim. El benestar social i els serveis bàsics són els eixos vertebrador d’aquest document.

 

La regidora d’Hisenda i bens municipals informa de l’aprovació, amb el vots a favor del PSPV-PSOE, Bloc-Compromís i Gent d’Oliva, l’abstenció de Projecte Oliva i els vots en contra del PP, del pressupost municipal per l’exercici 2014.

“Son uns pressupostos reials, que s’adapten a les dificultats actuals, i que intenten pal·liar la situació de les famílies oliveres més desfavorides” apunta Morell.

Tant en despeses com en ingressos, la quantia ascendeix a 21.070.00 €, dintre d’aquesta es troben els 700.000 euros d’inversions, sent la novetat respecte a anteriors pressupostos, on apareixia el capítol d’inversions.

“Podem contar en aquest exercici amb 700.000 € per a inversions, que utilitzarem entre d’altres en dos vehicles de la policia, senyalística municipal, una pala, una barredera per a la neteja diària, adequació d’edificis municipals, o la prolongació de l’Avinguda dels Llauradors que connecta en Piles. Per tant no anem a invertir en obres faraòniques, si no en serveis bàsics per als nostres ciutadans” apunta la regidora d’Hisenda.

Els objectius del pressupost gira entorn a dos eixos, per una banda el benestar social dels olivers, molt especialment aquelles famílies més desfavorides, augmentant, per exemple, en 50.000 € les ajudes d’emergència, i per un altra banda, garantir els serveis bàsics dels nostre municipi.

“No son moments per a polítiques faraòniques, si no per a millorar la situació dels més desfavorits, i garantir els serveis bàsics del conjunt del olivers” indica Ana Morell.

Així, un pressupost reial, auster, acord amb la situació actual, pensant en aquells que pitjor estan travessant els moments de dificultats, que troba com a novetat després de dos anys, la possibilitat de tindre i realitzar inversions.

“Era el compromís del PSPV i d’aquesta regidora el continuar en la tasca de polítiques reals, que pal·liaren la situació, de garantiren el benestar i els serveis bàsics del municipi d’Oliva, i així ho hem fent. Continuarem en aquestes polítiques, i treballarem pel conjunt de tots els ciutadans” finalitza la regidora socialista.

Als documents adjunts s’hi pot trobar tota la informació