Salta al contingut

Premsa

Oliva present a la Fira de Turisme d’Utrech (Holanda)

Per segon any consecutiu, el departament de turisme de l’Ajuntament d’Oliva tindrà presència a Utrecht (Holanda) per seguir amb la política de promoure el municipi a nivell internacional.

 

La Fira 50 plus tindrà lloc del 16 al 20 de setembre i està enfocada a persones majors actives. L’experiència de l’any anterior va ser valorada molt favorable pel departament de turisme; més de 100.000 visitants busquen destinació turística en la fira holandesa.

 

Oliva destaca pel seu turisme de qualitat, tant nacional com internacional. Si ens centrem en el mercat internacional, els orígens més destacats són fonamentalment el francés i l’holandés. Si bé és cert que són dos segments de mercat que arriben al nostre municipi en períodes diferents, el turisme francés busca més el sol i platja dels mesos d’estiu, i normalment respon a un perfil familiar relativament jove, mentre que el turisme holandés ens visita a la tardor i primavera, alguns fins i tot a l’hivern, el seu perfil sol ser gent major, jubilada però activa físicament.

 

“Estos dos segments de mercat ens ajuden a mantindre un nivell d’ocupació, durant pràcticament tot l’any, bastant acceptable. La finalitat perseguida pel departament de turisme és consolidar este mercat i atraure el major nombre possible de visitants” assenyalava la regidora de Turisme, Imma Ibiza.

 

El departament de Turisme també estudia la possibilitat d’assistir el proper any a la fira de París, i així progressivament anar posicionant la marca Oliva en tots els mercats internacionals.

 

Des de la delegació de Turisme també volen recordar que “aquest any les instal·lacions d’nfraestructures, passarel·les i rentapeus, romandran en funcionament fins a mitjans o finals d’octubre, depenent de les condicions de l’oratge. La finalitat és donar el màxim servei als usuaris de platja mentre ens acompanye la calor” indicava la regidora Imma Ibiza.

 

Per altra banda, la delegació també està satisfeta dels resultats d’ocupació d’enguany. Segons les estadístiques recollides, el mes de juliol ha sigut bastant millor que l’any anterior, entre el 60% i el 70%. Mentre el mes d’agost ha superat l’any 2013 amb diferència i ha arribat fins a un 95% d’ocupació. Una característica que ha destacat és que la segona quinzena d’agost ha sigut igual de bona que la primera, fet que ja feia anys que no es produïa.

 

públic de la fira