Salta al contingut

Premsa

Programació cultural mes d’octubre

El regidor de Cultura, David González, ha presentat este matí la programació cultural prevista per al mes d’octubre a la ciutat d’Oliva. Es tracta d’una variada oferta en la qual hi haurà concerts, representacions de teatre amateur, exposicions, activitats infantils, i actes commemoratius del 9 d’octubre.

“Es tracta d’una oferta variada i dirigida a tots els públics, que té com a característica principal la seua diversitat i que es basa en el foment de la nostra cultura i la cooperació amb les nostres associacions locals. Esperem que la gent gaudisca de totes les activitats que hem programat des del Departament de Cultura” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

L’oferta del mes d’octubre s’inicia amb la primera de les representacions de les obres seleccionades en el II Certamen de Teatre Amateur “Vila d’Oliva” el 9 d’octubre a càrrec de Lletraferits i Comediants amb “Amnèsia”. La resta de representacions tindran lloc l’11 d’octubre, “Sexes” de Burumballa Teatre; el 17 d’octubre “Rigor Mortis” de Kabuts Teatre; el 18 d’octubre “Mort de Dama” de La Butaca Teatre.

El mes d’octubre també servirà per a la tornada del teatre professional amb les obres “T’ho dic sense acritud” d’Eugeni Alemany, el 25 d’octubre i “Bufonant” de Toni Albà el 31 d’octubre.

Els actes commemoratius del 9 d’octubre també s’engloben dins d’aquesta programació. Estos actes tindran lloc divendres, 10 d’octubre, amb la representació d’un obra de teatre infantil “La llengua de Jaume I” a les 18.00 hores al Parc de L’Estació; Correllengua des del Parc de L’Estació a les 20.00 hores; i per últim, concert del grup Verdcel a les 23.00 hores al Teatre Olímpia.

La programació es completa amb la presentació del llibre “Tot el que tinc per ballar amb tu” el 17 d’octubre; contacontes a càrrec de Carlos Cano el 24 d’octubre; presentació del llibre “The ditch” el 24 d’octubre; l’exposició-homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés fins el 12 d’octubre al Museu Etnològic; l’exposició “El moviment republicà valencià entre 1837 i 1977” del 2 al 15 d’octubre al Museu Etnològic; exposició de pintura en acrílic de Félix Toledo “Love Stories” de l’1 al 12 d’octubre a la Casa-Museu de Maians i projeccions cinematogràfiques al Teatre Olímpia.