Salta al contingut

Premsa

La Butaca Teatre guanya el II Certamen de Teatre Amateur d’Oliva

“Mort de Dama” de La Butaca Teatre ha resultat l’obra guanyadora del II Certamen de Teatre Amateur Vila d’Oliva. Els premis d’aquest certamen van ser lliurats durant la gala final que va tindre lloc el passat dissabte al Teatre Olimpia de la ciutat i on van assistir els grups participants en l’edició de 2014.

 

La resta de premis varen ser els següents: Millor Actriu a Verònica March de BURUMBALLA TEATRE en el paper d’Isabel a l’obra “Sexes”; Millor Actor a José Luis Martí de LLETRAFERITS I COMEDIANTS en el paper de Joan a l’obra “Amnèsia”; Millor Escenografía a “Sexes” de BURUMBALLA TEATRE; Millor Direcció a Ignasi Moreno per l’obra “Amnèsia” de LETRAFERITS I COMEDIANTS.

 

“El teatre contribueix a l’enriquiment cultural de la nostra ciutat, tant pel que fa a la creació, com al gaudi i l’entreteniment del públic. Per estos motius, hem cregut que és convenient i positiu continuar amb el Certamen, continuar amb l’Escola de Teatre I començar, poc a poc i, en la mesura de les nostres possibilitats, recuperar la representació d’obres de teatre professional” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

 

El regidor de Cultura també va felicitar als 4 grups de teatre finalistes en l’edició d’enguany. “Podeu estar ben satisfets pel nivell que heu demostrat, en este sentit, vos assegure que no li ho vàreu posar gens fàcil al jurat. I felicitacions especials a tots els guardonats, bé a títol individual,  o bé a nivell grupal”.

 

La gala de lliurament de premis va finalitzar amb la representació l’obra de teatre professional “T’ho dic sense acritud” a càrrec de l’actor Eugeni Alemany.