Salta al contingut

Premsa

Servei gratuït autobusos Tots Sants

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la delegació de Participació Ciutadana, amb motiu de la Festivitat de Tots Sants (1 de novembre) ha programat un servei gratuït d’autobusos fins el Cementeri Municipal.

 

El servei començarà el proper divendres, 31 d’octubre, i finalitzarà el dissabte, 1 de novembre. L’horari matinal del servei serà cada hora, des de les 09.00 fins les 13.00 hores en direcció cap al cementeri i des de les 09.30 hores i fins les 13.30 hores de tornada a la localitat. De vesprada, el servei d’autobusos gratuïts serà entre les 15.00 i les 18.00 hores.

 

El diumenge, 2 de novembre, també hi haurà a disposició dels usuaris del Cementeri Municipal autobusos gratuïts per tal de poder acudir a la Missa del Dia dels Difunts. L’eixida d’este servei serà a les 09.00 hores i la tornada en finalitzar l’eucaristia.

 

Les parades previstes del servei d’autobusos gratuïts seran: Cooperativa  (parada destinada als ciutadans del casc antic, carrer Sant Vicent), Passeig de Joan Fuster (front al Video Club Hollywood), Guillem de Castro (parada de Bus), Monges Clarisses, Església de Sant Francesc  i Cementeri Municipal.

 

“Amb este servei pretenem que els ciutadans realitzen les seues visites al Cementeri Municipal a través de l’autobús i d’esta forma poder evitar les retencions que es produïxen durant estes dates als accessos d’esta instal·lació” assenyalava la regidora de Participació Ciutadana, Inma Mañó.

 

La Policia Local realitzarà un dispositiu especial per a esta jornada. L’entrada al Cementeri es realitzarà des del Passeig dels Rajolars, mentre que l’eixida del recinte es realitzarà en direcció al Camí de La Carrasca i al Camí de Les Mines. Així mateix, també s’habilitaran zones d’aparcament als voltants del Cementeri Municipal.