Salta al contingut

Premsa

Presentació programació cultural novembre 2014

El tinent d’alcalde delegat de Cultura, David González, ha presentat la programació cultural prevista per al mes de novembre a la ciutat d’Oliva. Programació variada i diversa en la qual hi haurà concerts, representacions de teatre professional i amateur, activitats infantils,  presentacions de llibres, etc.

“Des del departament de Cultura apostem de nou per la diversitat a l’hora de dissenyar la programació del mes de novembre. Activitats dirigides a tots els públics i que, com sempre, es basa en el foment de la nostra cultura i la cooperació amb les nostres associacions locals. Esperem que la gent gaudisca de totes les activitats que hem programat per a este proper mes” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

L’oferta del mes de novembre s’inicia amb la primera de les representacions de teatre professional infantil el 7 de novembre “Cor de mel” a càrrec de la companyia Jácara Teatro. La segona de les obres professionals de teatre “Ficció”  tindrà lloc el 14 de novembre  per part de la companyia Albena Teatre. L’oferta teatral es tancarà amb l’obra “Gamba i Bleda” representada pel grup de teatre dels Festers del Crist de Sant Roc el dissabte 15 de novembre.

“Una de les novetats que incorporem a partir del mes de novembre és que es podran adquirir les entrades de teatre professional a través d’internet, en la pàgina web www.instanticket.es o a través del telèfon 902 444 300” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

La presentació de llibres també té un destacat apartat dins d’esta programació. Divendres, 7 de novembre, a la Biblioteca de l’Envic, a les 20.15 hores, es presenta “O: Llibre d’hores” de Pere Salinas i Joan Navarro. La segona de les presentacions prevista serà el 28 de novembre, també a la Biblioteca de l’Envic: “Terres d’altri” de Maria Rosa Sabater.

Les exposicions també tindran el seu espai reservat durant el mes de novembre: el 8 de novembre es projectarà l’audiovisual “Temps de Pansa, la memòria del riurau” a les 19.00 hores al Teatre Olímpia; i de l’1 fins al 30 de novembre es podrà visitar al Mercat Municipal l’exposició sobre “Gabriel Ciscar, el polític”.  El dissabte, 29 de novembre, s’ha programat un recorregut literari per la zona del Raval-Pinet on es contaran diverses històries del llibre de Domènec Morell “Dotzena i mitja de llegendes del Pinet” amb eixida des de la Biblioteca de Tamarit.

La música tancarà el ventall ampli ofertat per a este mes de novembre. L’Associació Artístico Musical d’Oliva oferirà dos concerts els dies 15 i 16 de novembre dins dels actes de Santa Cecília, al Centre Polivalent.

Per últim, des del Departament de Cultura també s’ha donat a conéixer que s’obri el termini de preinscripció, fins el proper 7 de novembre, per a participar en la II edició de l’Escola Municipal de Teatre d’Oliva.

1