Salta al contingut

Premsa

Premi “Maria Moliner” per al Servei de Biblioteques d’Oliva

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva ha resultat premiat, un any més, en la Campanya d’Animació a la Lectura “Maria Moliner”, convocat pel Ministeri de Cultura, que enguany arriba a la seua XVI edició.

 

El projecte presentat pel Servei de Biblioteques porta per títol + Q BIBLIOTECA”, i contenia totes les activitats d’animació a la lectura, integració social i tasca bibliotecària organitzades al llarg de l’any 2014, com ara els grups de lectura, grups de conversa, formació d’usuaris, contacontes o el Dia del Llibre.

 

La participació en el premi de les Biblioteques d’Oliva va coincidir amb l’arribada de la regidora de Bloc-Compromís Rosanna Torres al capdavant de la Regidoria de Biblioteques. La mateixa regidora ha lloat el treball del Servei Municipal de Biblioteques, i ha destacat el fet que, “malgrat les imprescindibles reduccions pressupostàries, s’ha aconseguit desenvolupar la millor programació possible, ateses les circumstàncies actuals”.

 

La Comissió de Valoració d’esta Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner, convocada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Fundació Coca-Cola, han seleccionat, entre 608, els 300 millors projectes de promoció de la lectura presentats per biblioteques municipals de tot Espanya. Els seleccionats rebran cadascun un lot de 180 llibres de temàtica infantil i juvenil.